Version 6

         Date: Monday, June 9

     

         Time: 4:00 PM -8:00 PM

     

         Location:

         Samuel Adams Boston Brewery

         30 Germania Street

         Boston, MA 02130

     

    boston-brewery-pic.jpg

     

         Host: Tony Melrose

     

    LINK TO REGISTER: https://info.jivesoftware.com/Boston_User_Group_June.html

     

    • 4:00 PM – Arrive & socialize (15 mins)
    • 4:15 PM – Welcome (15 mins)
      • Roll call/sign-in sheet
      • Ask for a note taker
      • Newcomers introduction
      • Review agenda for today
    • 4:30 PM – Mark Weitzel Presentation (60 mins)
    • 5:30 PM – Boston Beer Company - "The Tap" Showcase (30 mins)
    • 6:00 PM – Group Breakouts: brainstorm best practices around a problem (45 mins)
    • 6:45 PM – Wrap up (15 mins)
      • Member tips and tricks
      • Industry insights
      • Feedback and close
    • 7:00 PM Networking Reception at Boston Beer Company (60 mins)