7 Replies Latest reply on Feb 25, 2008 8:31 AM by kramer11

    This space has no aggregated blogs, even though it says....

      in the Admin console, I am trying to aggregate a blog for a space but getting a problem with the blogs not showing up. The space reports "This space has no aggregated blogs", even though it says "Blog added successfully" after I do an "add".

       

      This is true for all spaces in my system.

       

      here is a log that might be of some help:

       

       

      2007.10.06 09:36:28 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 09:36:28 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 13:36:28 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 13:36:28 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 17:36:29 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 17:36:29 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 21:36:30 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.06 21:36:30 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.07 01:36:30 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.07 01:36:30 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.07 05:36:31 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.07 05:36:31 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.10 11:48:51 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.10 11:48:52 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.10 11:48:53 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2007.10.10 11:48:53 JiveIOCInterceptor: attempt to load communityID 2007 failed for user -1: Community 2007 could not be loaded from the database.

      2008.01.02 17:16:50 Autocreating jiveID row for type '18842'

      2008.01.02 17:16:50 Autocreating jiveID row for type '48695'

      2008.01.02 17:30:08 Autocreating jiveID row for type '32204'

      2008.01.02 17:30:08 Autocreating jiveID row for type '19241'

      2008.01.02 17:39:09 Error locating blog bean with ID 1012

      com.jivesoftware.community.BlogNotFoundException: Blog 1012 could not be loaded from the database.

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlog.loadFromDb(DbBlog.java:1485)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlog.<init>(DbBlog.java:145)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlogManager.getBlog(DbBlogManager.java:373)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlogManager.getBlogBean(DbBlogManager.java:363)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.SearchInfoProvider.getBlogBean(SearchInfoProvider.java:45)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager.getBlogBean(LocalSearchManager.java:1374)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager.access$700(LocalSearchManager.java:68)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager$BlogAddTask.getDocument(LocalSearchManager.java:1568)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager$AddContentTask.run(LocalSearchManager.java:1517)

      at com.jivesoftware.util.JiveExecutorService$1.run(JiveExecutorService.java:44)

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:650)

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:675)

      at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

      2008.01.02 17:39:09 Error locating blog bean with ID 1012

      com.jivesoftware.community.BlogNotFoundException: Blog 1012 could not be loaded from the database.

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlog.loadFromDb(DbBlog.java:1485)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlog.<init>(DbBlog.java:145)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlogManager.getBlog(DbBlogManager.java:373)

      at com.jivesoftware.community.impl.DbBlogManager.getBlogBean(DbBlogManager.java:363)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.SearchInfoProvider.getBlogBean(SearchInfoProvider.java:45)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager.getBlogBean(LocalSearchManager.java:1374)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager.access$700(LocalSearchManager.java:68)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager$BlogAddTask.getDocument(LocalSearchManager.java:1568)

      at com.jivesoftware.community.impl.search.LocalSearchManager$AddContentTask.run(LocalSearchManager.java:1517)

      at com.jivesoftware.util.JiveExecutorService$1.run(JiveExecutorService.java:44)

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:650)

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:675)

      at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)