3 Replies Latest reply on Dec 11, 2014 10:26 AM by david.bastedo

    Polls are currently not responding on Jive

    roz


      I work for Thames Valley Housing.  We are currently experiencing problems with the 'polls' function:

       

      You are able to put a title in

      When you click the insertion point in the text area and type, the letters don't show in the text box.

      The choice button doesn't responds.

      You can't change the place it is in, it doesn't respond.

      Tags respond.

       

      Can you advise on this.

       

      All other functions seem to be working.

       

      Thanks,

       

      Rosalind Grozier

        • Re: Polls are currently not responding on Jive

          Hi roz - I'm sorry to hear about the issues with creating new polls!

           

          I've just tried going to the create a new poll page in your instance to test and I wasn't running into any issues on my side. I was able to successfully type into the Poll body text area and the Choice text fields. I tried a variety of browsers too: Internet Explorer 9, Chrome, and Firefox.

           

          I have a few questions to get a better sense of the scope of the issue:

           

          1. Are you still seeing the issue?
          2. Is this something that all people are seeing at this time, or is it only yourself or a select few people?
          3. What browser are you using?
          4. When you try to create a new Poll in Jive Community, do you see the same behavior?