1 Reply Latest reply on May 1, 2015 11:33 PM by jeph.yang

    Images inside REST API Calls

    larry.enzer

      Hello:

       

      I am having an issue that needs to be resolved. Seems that When I use the REST API to gather blog posts, I don't always get the images array returned. I the post is modified for images or one is not added when created that the array never gets updated so I can never grab new images or changed ones.

       

      I am using the REST/AJAX call,  ...&fields=content,parent,contentImages,subject,content.text&abridged=true&count=6&sort=dateCreatedDesc

       

      this usually grabs the bucket of images. It seems that a pre-installed JIVE NEWS widget always grabs the last image and updates as well when someone edits a news item. I need to figure out a way to fix this so that the blogs are flexible.

       

      Thanks,

       

      Larry Enzer

       

      ---

       

      Update: I've posted this discussion a few time with no response and this needs to be addressed. Thanks for all of your help.

        • Re: Images inside REST API Calls

          Hi Larry,

           

          I'm sorry to hear about the issues you're having with the images retrieved via REST API calls.  As this is a development related question, this should generally be posted to the Jive Developers space for guidance from other members of the developer community.  However, I see that you've filed a support case here as well:

           

               Need help with REST api images not loading

           

          And a Jive Customer Support team member is already working on it.  As not to duplicate efforts, please continue working with your contact through resolution.

           

          Regards,

           

          Jeph Yang