2 Replies Latest reply on Dec 9, 2015 9:50 AM by kanwargrewal

    Jive osapi.http.get APIs are not working

    kanwargrewal

      Hi Support,

       

      I have developed an App in Jive which is using Web Help Desk APIs to fetch and transfer ticket details from Jive App to Web Help Desk server. This is standalone Jive App without any middleware using pure javascript/jquery for the implementation. I have encountered with following scenario in which case 1 is working perfectly fine but getting some problem with case 2.

       

      Case 1:

      osapi.http.post (or osapi.http.get) requests are working FINE from https://sandbox.jiveon.com (Hosted by Jive) to https://whd3.mulkeyinc.com/ (Hosted by Amazon EC2)

      Also, osapi.http.post requests are working FINE from https://mulkey.jiveon.com (Hosted by Jive) to https://whd3.mulkeyinc.com/ (Hosted by Amazon EC2)

       

      Case 2:

      osapi.http.post (or osapi.http.get) requests are working FINE from https://sandbox.jiveon.com (Hosted by Jive) to https://helpdesk.mulkeyinc.com/ (Hosted inside company network with public IP)

      But osapi.http.post requests are NOT working from https://mulkey.jiveon.com (Hosted by Jive) to https://helpdesk.mulkeyinc.com/ (Hosted inside company network with public IP)

       

      What could be the possible cause for this issue and how can i resolve it? Same code is used on both Jive and helpdesk servers.

       

      I will highly appreciate the early response.

       

      Thanks,

      Kanwar