2 Replies Latest reply on Mar 5, 2017 8:02 PM by sameer_v

    JIve-GitHub

    nagendra1891

      Hey guys,

      Ryan Rutan Rashed Talukder 

       

      working on jive-git hub integration

       

      using jive4github

      GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon at master · jivesoftware/GitHub4Jive · GitHub

       

       

      Screen Shot 2016-09-20 at 1.40.06 PM.png

       

      I am able to register the tile but get an error when tile post back to service endpoint .

       

       

      [2016-09-20 13:12:22.483] [INFO] jive-sdk - Updated 3 data file(s): [extstreamsDefinition, tileDefinition, jiveExtension]

      Error: Cannot find module 'js'

          at Function.Module._resolveFilename (module.js:440:15)

          at Function.Module._load (module.js:388:25)

          at Module.require (module.js:468:17)

          at require (internal/module.js:20:19)

          at new View (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/express/lib/view.js:42:49)

          at Function.app.render (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/express/lib/application.js:485:12)

          at ServerResponse.res.render (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/express/lib/response.js:721:7)

          at /Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/jive-sdk-service/lib/bootstrap.js:104:13

          at Layer.handle [as handle_request] (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/layer.js:95:5)

          at next (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/route.js:131:13)

          at Route.dispatch (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/route.js:112:3)

          at Layer.handle [as handle_request] (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/layer.js:95:5)

          at /Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/index.js:277:22

          at Function.process_params (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/index.js:330:12)

          at next (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/router/index.js:271:10)

          at expressInit (/Users/bushan/JiveDev/GitHub4Jive/GitHub4Jive-Addon/node_modules/jive-sdk/node_modules/express/lib/middleware/init.js:33:5)

       

       

      this looks like there is an error in node modules !